Sir Trans

Tel: 0743.333.360
Română

Condiții de călătorie

1.Plata prin card 

 SIR IMPEX SRL ofera tuturor posesorilor de carduri bancare posibilitatea de a plati cu cardul biletele de calatorie. Cardurile acceptate sunt Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro. Plata biletelor de calatorie se face prin LibraPay. Plata biletelor on-line se poate face cu pana la 360 minute inainte de ora plecarii in cursa. 

2. Conditii generale de transport 

- Biletul sau vaucherul de transport, reprezinta un contract de transport între  SIR IMPEX SRL si pasager. El este emis în momentul efectuarii platii integrale a calatoriei. 
- Posesorul biletului sau a vaucherului de transport ia la cunostinta si accepta toate "Conditiile generale de transport" prezentate în continuare. 
- Calatorii care achizitioneaza biletele de calatorie prin sistemul de plati online beneficiaza de reducere fata de achizitionarea serviciilor de transport direct de la masina. 
- Biletul de calatorie sau vaucherul de transport nu poate fi anulat, el poate fi doar reprogramat contra unei sume suplimentare reprezentand diferenta dintre pretul intreg si pretul redus. 
-  SIR IMPEX SRL este îndreptatita sa refuze transportul daca: 
- Clientul este în stare de ebrietate . 
- Clientul manifesta un comportament agresiv fata de angajatii  SIR IMPEX SRL sau fata de ceilalti calatori. 
-  SIR IMPEX SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzierile curselor si/sau pentrupierderile suferite de catre calator, ca urmare a acestor intarzieri. Orele de sosire depinzand de timpul de asteptare sau evenimente neprevazute în trafic: 
-Controale ale organelor competente (Politia Rutiera, Autoritatea Româna Rutiera,ANAF, Registrul Auto Român, etc.) 
-Conditiile dificile de trafic. 

3. Regulament de transport 

- Reprogramarea datelor sau a orelor de plecare se poate efectua cu cel putin 24 de ore înainte de plecare, clientul fiind obligat sa plateasca o suma suplimentara. 

- Calataorii trebuie sa se prezinte la îmbarcare cu cel putin 15 minute înainte de ora de plecare. 

- Calatorii nu au dreptul sa consume alimente sau bauturi alcoolice în mijloacele de transport. 


- Biletul sau vaucherul de transport trebuie prezentat obligatoriu angajatilor  SIR IMPEX SRL la fiecare îmbarcare. 

- Neprezentarea biletului sau a vaucherului de transport atrage pierderea dreptului de calatorie 
Un bagaj de dimensiuni mici este admis la transport in autocar, ca bagaj de mana. 
- Bagajele de mana trebuie depozitate in spatiile special amenajate din autocar (nu sub 
scaune sau pe intervalul dintre ele) 
 SIR IMPEX SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru transportul bagajelor de mana. Aceasta revine in intregime pasagerului, in afara cazului in care deteriorarea este din vina transportatorului si poate fi dovedita de pasager 
 SIR IMPEX SRL nu este responsabila in cazul pierderii sau deteriorarii de bunuri si obiecte de valoare cum ar fi: bani, bijuterii, obiecte de arta, camerele foto, video, computere, etc, aflate in bagajul de mana al pasagerilor. 
Este interzisa folosirea aparatelor personale de radio, casetofoanelor, mini TV, video sau a instrumentelor muzicale in autocar. Utilizarea unui walkman sau a unui CD player este permisa numai in conditiile in care volumul sunetului nu deranjeaza ceilalti pasageri. 
Copiii sub 14 ani trebuie sa calatoreasca insotiti de un adult. 
Copii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre adulti sau in 
cazul in care detin un act notarial care dovedeste acceptul parintelui sau tutorelui pentru 
efectuarea calatoriei si numai daca tara de destinatie si/sau tara tranzitata in timpul 
calatoriei si Conditiile Generale de transport 

Este interzis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului, folosirea bauturilor alcoolice, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj in indeplinirea in bune conditii a atributiiilor specifice, cauzarea de neplaceri sau discomfort calatorilor din autocar sau altor participanti la trafic.